Népszerű bejegyzések

2012. július 16., hétfő

Zöldség Raguk 1.

Személyenként: egy közepes, és jó kemény fényes padlizsán (kis kockára vágom)
                        egy közepes fej vörös, vagy lila hagyma(kockára vágom)
                        egy uborka méretű cukkini (szintén kockázom)
                        egy nagy vagy kettő közepes paradicsom (kockázva)
                        egy marék szezámmag
fűszerek: fahéj, bors, só, pici méz, csili paprika vagy "erőspista"
szezámmagot megpirítom egy edényben, félre rakom,
hagymát kevés vajon megdinsztelem, majd mehet bele a cukkini, padlizsán, pár perc múlva a paradicsom, megfűszerezzük, megerősítjük, hagyjuk jól össze forrni, majd ha elkészült belekavarom a szezámmagot.

Hidegen-melegen, egyaránt fantasztikusan finom, pirítóson, kétszersültön, pitában egy kanál fokhagymás-kapros joghurttal meglocsolva.
Jó Étvágyat!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése